Basında Rav > Validen Okul Yaptırana Övgü

Validen Okul Yaptırana Övgü

İSTANBUL - 4 hayırsever kuruluşun yaptıracakları okulların imza töreni, Vali Erol Çakır’ın da hazır bulunduğu bir törenle imzalandı.
Rüştü Akın Vakfı, Turhan Mediha Tansel İlköğretim Okulu Koruma Derneği, Türk Lions Vakfı ve Soyak grubunun katıldığı törende bir konuşma yapan Vali Erol Çakır, şunları söyledi:

“Dersliklerimizde hâlâ dünya standartlarının çok üstünde mevcut var, okulların binaları hasarlı, hâlâ ikili öğretim görülüyor. Bizim bunlarda yetişemeyeceğimiz noktalar olabilir. Burada görev, içi Türkiye sevgisi dolu hayırsever insanlara düşüyor. Akın ailesini, Soyak ailesini, lionsları ve koruma derneği üyelerini tebrik ediyorum.” dedi. Konuşmaların ardından hayırseverler sırayla protokolleri, Çakır ve Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey’le birlikte imzaladılar.

Rüştü Akın Vakfı, 30 derslikli Bağcılar Ragıp Akın İlköğretim Okulu’nu yaptırırken, Yılmaz Soyak ve Bilge Soyak 16 derslikli Ümraniye Bilge Soyak İlköğretim Okulu’nu, Türk Lions Vakfı Üsküdar Sevgi İlköğretim Okulu’nu, Ümraniye Turhan Mediha Tansel İlköğretim Okulu Koruma Derneği ise 4 derslik yaptırıyor. İmza törenleri ve Vali Erol Çakır’ın, hayırseverlere onur belgesi ve hediyeler vermesinden sonra toplu fotoğraf çektirildi. (Abdulhamit YILDIZ)
29.09.2000 ZAMAN GAZETESİ

« Geri
Rüştü Akın Vakfı 2010 ® Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım Grimor